H&M i New York!

H&M butiker finns på flera ställen i New York. Den bästa och största butiken ligger självklart på Fifth Avenue. Här är det riktigt roligt att shoppa. Priserna är dom samma med utbudet annorlunda och roligt. Både jag och David kommer därifrån med en kassa var fylld med roliga kläder.

6 thoughts on “H&M i New York!

  1. Gillar din blogg så himla mycket! Det är verkligen en inspirationskälla för mig 🙂 Vill så himla gärna besöka New York, men det får bli när jag gått ut gymnasiet 🙂 Kan du inte berätta lite mer om dig? Vad jobbar du med? Hur gammal är du? Hur träffades du och din pojkvän? Hur gör ni för att kunna resa så mycket? Ja lite sånt 🙂

    • Hej Olivia!! Först och främst tack så hemskt mycket! Väldigt glad att jag får vara din inspirationskälla. Jag lovar att jag ska göra ett blogginlägg snart där jag skriver lite mer om mig själv. Jag får fila på det lite bara. Men det kommer det lovar jag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.