Hål-i-väggen-thai

Den här dagen var vi väldigt sugna på thai-mat till lunch. Thailändska restauranger finns det gott om i Tokyo men trotts detta så var det väldigt svårt att hitta en just den här dagen. Vart är alla thairestauranger när man behöver dom? Tillslut hittade vi till en liten hål i väggen restaurang som inte såg så mycket ut till världen. När vi öppnade dörren ändrade vi genast uppfattning. Det var lite som att komma hem till Thailand igen. Tänk att det bara snart är 2 1/2 månad kvar tills vi reser till Bangkok och endast 4 veckor kvar till Barcelona. Det är härligt att ha saker att se fram emot!

David trivs i sin hemmiljö bland singha, reggae och currygrytor!

5 thoughts on “Hål-i-väggen-thai

    • Jag var 18 år när jag reste första gången själv utomlands. Mina föräldrar ville heller inte åka någonstans. Nu när jag är lite äldre jobbar jag och reser flera gånger om året till mina favoritstäder Bangkok och Tokyo. Om en månad ska jag till Barcelona och jaga temarestauranger och i slutet av december ska jag till Bangkok och stanna där en hel månad. Jag jobbar mycket för att få ihop till våra resor men det är värt varända krona . Jag älskar att resa det är hela mitt liv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.