Shinjuku en cool stadsdel i Tokyo

Shinjuku har växt i mina ögon! Jag menar mitt första besök i stadsdelen var förvirrande. Det var alldeles för stort och för svårt att hitta till någonting. Ett virrvarr av gator kors och tvärs. Jag har gått från klarhet till klarhet. Nu älskar jag den här stora coola stadsdelen mest av allt. Jag har till och med lärt mig hitta.

Knepet med att hitta är redan från början gå av på rätt tunnelbana gate vilket är ett projekt i sig visserligen. Tillslut lär man sig och kommer rätt.

Det jag älskar med Shinjuku är just dess storlek. Att det liksom aldrig tar slut. Det finns obegränsat utbud av restauranger, pubar, spelarkader, människor, butiker, smågator och förstås Golden Gai. Här finns också mängder av temarestauranger som jag betat av här en efter en!

The steets i love..

2 thoughts on “Shinjuku en cool stadsdel i Tokyo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.