Hälsotema på Bali

I kommande veckor framöver kommer hälsotema ligga som högsta prioritet på FANTASY DINING. Varför kanske ni undrar? Jo, hälsa och träning har alltid varit viktigt för mig för att må bra (även om jag syndar allt för ofta) den största anledningen till hälsotemat som kommer framöver är dock min resa till hälsomeckat och konstnärsbyn Ubud som ligger på Bali.

I några veckor kommer jag att njuta av att bara koppla av, ha tid för mig själv, grubbla på livets mening, gå på yoga, meditation och självklart på spa. Jag kommer att frossa i hälsosam organisk vegetariskmat och hälsodrinkar. Jag kommer också bege mig ut på många långa vandringar  och utflykter runt Ubuds vackra natur och risfält .Självklart kommer jag att synda lite då och då också men själva syftet med den här resan är att finna frid i en onödigt stressig och allt för negativ värld.

Jag reser i natt! Vi ses i morgon!!!

4 thoughts on “Hälsotema på Bali

 1. Ditt sätt att tänka låter helt fantastiskt underbart! Jag och bästa vännen (som jag ska åka till Indien med) bokade precis dom sista inrikesresorna. Nu har vi bara några av hotellen kvar, bland annat ett yogacenter som vi har hittat som låter grymt. Jag lever ganska mycket som du – jobbar för att resa, och är glad att jag har ett såpass flexibelt jobb som jag har även om jag måste ha ganska lång framförhållning och får jobba röven av mig innan och efter resor – eftersom ingen annan gör mitt jobb åt mig. Ska definitivt läsa boken du tipsade om – eller första kanske jag ska se filmen som jag såg fanns=)

  Ha det så grymt på Bali!!! På fredag drar jag till ett mindre exotiskt land, men lika mycket äventyr för det, England och Manchester – för att se Tenacious D.

 2. Hej vännen,

  det låter helt underbart och som en resa som kommer att betyda väldigt mycket för dig när du ser tillbaka. Dock så kan jag inte låta bli att bli lite orolig, du skriver att det är mycket som är på G och att du vill fundera när du är borta, är det något som har hänt? Är det mest att för att du har mycket att jobba med just nu, eller är det något annat? Du behöver såklart inte svara, men jag bryr mig om dig, så att du vet. Jag finns här.

  Hoppas att du får en underbar resa i alla fall, ta många bilder och skriv gärna om vad som händer där. 🙂

  Sköt om dig <3.

  Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.