Sushidröm ifrån Tokyo

Sushi är alltid gott, men lite extra gott smakar det ju ändå i sushimeckat Tokyo. Vissa sushibarer är snordyra medans andra är hur billiga som helst. En sak har dom i alla fall gemensamt. En stor variation av sushi i regnbågens alla färger som snurrar runt på ett långt band. Bara att välja och vraka efter tycke och smak. Kan en sushidröm bli bättre?

3 thoughts on “Sushidröm ifrån Tokyo

  1. Det ser jättegott ut, jag rätt så nyligen fått upp ögonen för sushi och har börjat gilla det mer nu, tidigare gillade jag det inte alls. Vet inte riktigt vad det är. Men hittar man en bra restaurang, så är det riktigt gott, vissa bitar i alla fall.

    Mina föräldrar är faktiskt i Japan nu, i Kyoto 🙂 min pappa är på konferens men min mamma är med på semester och fotar massvis med saker, jag ser fram emot att få se dem när de kommer tillbaka.

    Hur är det med dig? Förlåt att jag har varit så tyst på senaste, det har varit så himla mycket nu, men nu är skolan över, hoppas bara att senaste tentan gick bra. Sedan, så fort jag slutade så blev jag dålig, är dunderförkyld just nu.

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *