I have a ticket!!!

Jag har en biljett!!! En biljett som kommer att ta mig till mitt hjärtas stad ännu en gång. Jag ska åter igen till Bangkok. Jag kan helt enkelt inte hålla mig borta särskilt länge ifrån min favoritstad. Den här gången kommer jag att vara där lagom till nyårsfirandet och jag kommer att stanna där en hel månad. Om inte det är lycka så vet jag inte vad lycka är…som ni förstår har jag redan börjat smida fantastiska planer!

8 thoughts on “I have a ticket!!!

  1. Wow, det låter ju underbart! Vad glad jag blir för din skull, antar att sambon din följer med? Vad ska ni planera inför denna resa då? Jag önskar att jag kunde få resa mer igen, jag har ändå haft turen att få resa mycket i mitt liv, men sedan gymnasiet har det inte blivit mycket resande för min del. Familjeresor och sådant är inte riktigt lika frekventa nu då både jag och min lillebror är mer självständiga.

    Bali, det låter också underbart, jag har aldrig varit där, men skulle gärna åka dit. Min sambo har varit där och sagt fina saker om stället.

    Sv: Jag jobbar också nu under sommaren, så blir inte mycket ledighet, men någon vecka i augusti i alla fall, innan studierna sätter igång, vi får se. Har inga direkta planer, men nu när jag har min lägenhet, så känns det mysigt att vara här på hemmaplan och fixa. Men hoppas på att göra lite roligheter ändå, fast i Sverige.

    Inte helt fel det heller.

    Kram!

  2. Hej! Gud va härligt det låter! Ska faktiskt själv dit på torsdag och undrar om lite tips, jag är en tjej på 14 år och älskar shopping, mode osv och undrar om du har några tips på vart jag kan gå? Vi ska till MBK men undrar om du vet nåt mer ställe som jag måste gå till? Hoppas på svar, tack! Kram & ha så kul när du ska dit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.