The Lamp Hotel, Norrköping

Det är inte ofta jag skriver om mina sommarsemestrar i Sverige men eftersom jag har några småresor inplanerade den här månaden så tänkte jag ha med några stycken här på bloggen! Det här är den första!

Igår anlände vi till det nybyggda super fina och moderna The Lamp Hotel i Norrköping. Verkligen ett hotell i mitt tycke och smak. Självklart fanns det väldigt vackra och stora lampor runt om på hela hotellet. Påkostat, modernt och genomtänkt!

Själva rummen är otroligt fina och vårt rum kallades för silverrummet där allt gick i silver och i svart. Mycket fint och med mycket lyxkänsla!

Vi började kvällen med en drink på rummet innan vi gick ned till restaurangen.

Imorgon blir det en rapport ifrån resans mål Kolmården där det tydligen skall finnas röda pandor som jag är mycket intresserad utav att få se igen!

One thought on “The Lamp Hotel, Norrköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.