Jekyll & Hyde Club, New York

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: ” A haunted resturant, bar and social club for eccentic explorers and mad scietist where guys eat, drink and socialize among the unusual and the bisarre.

 Det här är rätta stället för mig. VI har nu klarat testet och där av blivit medlemmar i Jykell and Hyde Club. Dörren till det här fantastiska stället öppnar sig och plötsligt befinner vi oss i Jykell & Hydes värld.

Restaurangen är mörk med svarta skinnfåtöljer med mörka bord. Vi blir placerade bredvid en scen där det står en kista. Man förstår att här kommer det hända spännande saker under kvällen.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINREDNING: Inne på Jykell&Hyde finns massor utav överraskningar. Varje liten del av restaurangen har något speciellt av bjuda på. Där finns ett elefanthuvud i naturlig storlek som plötsligt under kvällen börjar prata och röra vid gästerna som råkar sitta under den med sin snabel. Där finns skelett som börjar spela fiol, kistor som öppnar sig, tavlor som blinkar och talar. Det finns inget som inte kan hända här inne.

Det finns också lönngångar man kan hitta. Går man in i den öppna spisen under varulven hittar man en gång med bokhyllor som leder till toaletten. Men detta är inte allt går man istället rakt in i bokhyllan till vänster öppnar man dörren till en ny del av Jykell&Hyde som är minst lika intressant och stor som den första.( Kommer visa mer om den här delen under vårt andra besök på restaurangen)

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMAT & DRYCK: Eftersom det här är vår första kväll i New York och vi båda är vrålhungriga efter flygresan så passade två stycken monsterhamburgare oss perfekt.

Drycken blir en ” Death by Poison” drink som är brungrön i färgen och verkligen ser giftig ut och en drink vid namn ”Good and Evil” i en mer grön nyans.

SAMSUNG CSCDeath by Poision

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Good and EvilSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

PERSONAL: All personal är utklädd. Vissa har hattar och kostymer i gammaldags modell medans andra är lite mer galet klädda och några är spöken.

SAMSUNG CSCSHOW & SPÖKHUS: Under kvällens gång för vi vara med om Jykell & Hydes show på scenen. Bilder på showen kommer i mitt nästa blogginlägg. Här finns också ett ”Chambers of Horrors” en riktigt skräckupplevelse i ett hemsökt hus. Kommer även skriva om det här senare.

Helhetsupplevelsen är helt fantastiskt och visst blir det lite svårt att sova på natten efter besöket.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: Time Square, 216 West 44St between 7th and 8 th Avenues

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

4 reaktion på “Jekyll & Hyde Club, New York

  1. Pingback: Tillbaka på Jekyll & Hyde Club | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

  2. Pingback: Bästa Temarestaurangerna & barerna 2014 | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

  3. Pingback: Secrets of Jynkell & Hyde Club | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *