Kawaii shop i Haga

Idag har jag varit på jakt efter julklappar. Besökte den helt underbara kawaii butiken i Haga. Det är här man hittar roliga små grejer från Japan som är kul att ha i julklappsleken. Vi brukar spela det spelet hela tre gånger varje jul så det gäller att samla på sig ett litet förråd med smågrejer.

Garanterat Göteborgs sötaste butik!

31 thoughts on “Kawaii shop i Haga

 1. Vilken söt butik! 😀

  Sv: Låter gott, måste testa det nångång! Men tja, lite väl dyrt är det nog så ofta kan man inte gå dit inte ;P Jag bor i Finland så jag gick till den enda Starbucks som finns här ;P

 2. Å jag denna butiken är ur söt, har besökt den en gång då köpte jag en hello kitty rosett ring och en ros ring, finns massor jag vill ha där 🙂

  Jag har sett melodifestivalen flera gånger live, i göteborg två gånger har även sett finalen i Stockholm ett par gånger 🙂 även ESC i Norge när den var där, vill gärna gå på ESC i Malmö nästa år, men har inga biljetter än..

 3. Den butiken måste jag ju besöka nästa gång jag är i Göteborg!! Jag har missat den totalt! ^^ Vem kan motstå japanska, udda och söta figurer liksom? 🙂 Tjolöholms slott verkar jättemysigt nu under julen. Har bara varit där en gång och då var det sommartid. 🙂

  sv: Pyntet är ju det som är roligast med advent/jul. Jag älskar att pyssla och få ändra om lite hemma. 🙂 Har ni fått mycket snö?

  Det har lugnat sig lite på snöfronten här. Snöar inte längre, men det ligger ju fortfarande 1 dm snö på backen. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.