King of the Pirates, Odaiba

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE&INREDNING:  En av Odaibas roligaste upplevelser enligt mig är att besöka det piratflaggade sjörövarskeppet Kings of the Pirates. Passar både för barn och vuxna. Dag som kväll! 

Det första man möts av vid ingången till restaurangen är otäcka pirater, dödskallar och kistor fulla med guldpengar och diamanter. Restaurangen liknar ett skepp inuti och utsikten mot Rainbow Briges och vattnet utanför hjälper till att bidra till att det faktiskt känns som att vi är ombord på ett skepp.

Personalen är sparsamt utklädda men ser ändå ut som riktiga pirater. Pirater och piratskepp gör sig bra på Odaiba. Det passar in på alla sett. Det känns som detta piratskepp stannat till vid ön efter en lång segling i de karibiska havet och är här för att stanna.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT&DRYCK:  Den heliga piraternas handbok ligger framför oss på bordet. Det är lunchtid och många av de fantastiska rätter som finns i denna bok går tyvärr inte att beställa på dagen. Vi är begränsade till ett fåtal rätter från meny.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDet blev en ”Caribbian Black Seafood stew” som var svart som natten. Smakade otippat väldigt gott trots färgen. Den innehöll musslor, bläckfisk och räkor.SAMSUNG CSCAlex beställde in Caribbian Ribs och nachos.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: King of the Pirates 135-0091 Tokyo, Minato, Daiba, 1−7−1

Öppetider: 11-22 alla dagar.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *