Tokyo Trick Art Museum ( The Scary Part)

SAMSUNG CSCEfter vår lunch ombord på piratskeppet gick vi vidare till Tokyo Trick Art Museum. Det var riktigt kul att fota där inne även om det inte var lika lätt som vi först trodde. Hit ska man gå om man vill leka med illusioner och trick konst. Eller bara älskar att ta roliga och annorlunda foton.

Trick Konsten sägs vara ca 2000 år gammal. Den fascinerar och inspirerar fortfarande.

SAMSUNG CSCDet tog oss ca 40 min att gå igenom varje rum och stanna till för att fota allt som vi ville. Vi börjar i den läskiga delen. Säg hej till Dracula och hans vänner.

Vilken bild tycker ni blev bäst?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Tokyo Trick Art Museum, 1-6-1 Daiba,Decks Tokyo Beach Island Mall 4F Minato-ku

Öppetider: Månd-Sönd 11.00-20.30 

Pris: 900 yen/pers

En reaktion på “Tokyo Trick Art Museum ( The Scary Part)

  1. Den här platsen och länken till din sida måste jag ju spara! Vi skall resa runt i Frankrike i sommar, men nästa resa lutar åt att bli till Japan. Vi har funderat på att skippa Tokyo och satsa på bland annat Kyoto, men nu ändrar jag mig 🙂 Skall klicka vidare här och läsa om temarestauranger också. Älskar mat och älskar maskerader, så temarestauranger måste man ju besöka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *