Kvällsbuffé på GöteborgsWok

gÖTEBORGSWOKIdag gick vi ut och åt kvällsbuffé på Göteborgs Wok. Har tidigare bara varit här under deras lunchbuffé som också är väldigt prisvärd. Så här på kvällen så finns det ännu mer godsaker att välja på. Mer skaldjur, mer kött, mer grönsaker. Det finns väldigt mycket gott!

image18Man plockar det man vill ha och ger sedan tallriken till Teppanyaki kocken som tillagar maten framför dig.

image20 image26 image19Det finns också massvis med färdiga varma rätter att välja ibland. Det är en djungel av mat här inne. Det svåraste är att välja vad man ska äta. Hur man än bär sig åt så går det inte att smaka på allt.

image21 image23 image24 image25 image28

3 thoughts on “Kvällsbuffé på GöteborgsWok

 1. Fantastiskt! Vilken buffé! Med så mycket skaldjur, så gott. Har antecknat! Hit vill jag gärna gå. Känns som ett måste…
  Under åren vi bodde i Peking besökte vi ganska ofta tepanyakirestauranger och man beställde allt vad man önskade som sedan tepanyakikocken tillagade. Varje bord, avsett för 8-10 personer hade sin egen kock som lagade till allt under kvällen.Och man fick beställa hur mycket man ville av sina favoriter, Dryck ingick (öl, vin, vatten…) och priset var ca 170 sek….
  Gillar verkligen alla dina restaurangtips. Tusen tack!

 2. Göteborgs Wok
  Det sämsta jag varit med om!!!
  Smaka NADA inget inte ens salt o peppar fanns inga smaker på något!
  Inga skyltar på vad det var för något
  Nej absolut det sämsta jag varit på

  • Jag kan hålla med om att buffén ser godare ut en vad den är. Själva upplevelsen i sig är bättre än smaken. Men jag tycker att deras kött i tunna skivor och grönsaks disk är fantastiskt gott när man ger det till kocken för tillagning. Det påminner om restauranger jag varit på i Asien. Men det är mycket på buffén man kan hoppa över. Tycker ändå Göteborgswok är värt ett besök där man kan avgöra själv. Upplevelsen är ändå tokrolig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.