Maya by och Indianer på Xcaret

DSCN0731Maya village är faktiskt höjdpunkten för mig under den här resan till Mexico. Delvis pga att när jag var i Japan jagade jag ju geIshior och cosplayare med kameran i högsta hugg och när jag var i Barcelona jagade jag dom levande statyerna som La Rambla är så känd för. Under Norge resan var mitt sikte inställt på troll o.s.v..

Rätt självklart då att jag gärna vill fota Indianer i Mexico! Jag hade tur för jag fick precis det jag ville ha.

DSCN0743Den här Maya byn är fantastisk vacker och uppbyggd som en mall över hur det kunde ha sett ut under Maya tiden. En Maya by omringas av grönska och djungel. Jag skulle kunna gå omkring här i byn hur länge som helst. Inte under mina livligaste fantasier kunde jag trott att jag skulle få se så här många indianer och en sån här otrolig plats.

DSCN1008 DSCN1015Alex träffar Indian hövdingen!

DSCN1000Jag lär mig Maya kokkonst!

DSCN0727DSCN0723DSCN0724DSCN1014DSCN1020DSCN1002

DSCN0700DSCN1009 DSCN0998DSCN0996DSCN0729

One thought on “Maya by och Indianer på Xcaret

  1. Din Mexiko-resa är verkligen häftig! Stort tack för din fina kommentar hos oss och din röst! Tråkigt att höra att du haft en jobbig period. Jag följer alltid din blogg. Tycker att du gör så spännande resor, och du har verkligen en blogg med egen stil också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.