Milajki Pop-up Göteborg- Stig in i en magisk Poh!rtal

Stig in i en magisk Poh!rtal. Milajkis Pop-up i Göteborg är en ”drömmig” värld fylld av regnbågar, enhörningar, flamingos och magi i varje hörn (varje instagrammares dröm). Kom hit, fota och ha kul tillsammans med vänner och familj. Klä upp dig i pastelliga tyllkjolar, glittriga mantlar och färgglada peruker samt ta underbara bilder i de färgsprakande båsen med olika teman. 

 

Så här går det till

miljaki.com hemsida köper man biljett till dag och tidpunkt som man vill komma. Biljetten kommer sedan skickas via sms eller mejl. Var på plats i god tid vid din ”time-slot” och kom inte försent. När tiden är inne släpps du in och har då exakt en timme på dig att leka runt och fota. Du kan fotografera och filma med din mobil eller med vanlig kamera. Personal finns på plats om du behöver hjälp med t.ex styling eller annat.

Det finns flera olika bås och stationer med olika typer av teman, utanför varje station finns pluffiga tyllkolar, glittrande kimmonos, coola t-shirtar och peruker i samma färg och teman som de olika båsen. Här snackar vi regnbågens alla färger. Förutom båsen finns där även ett apotek, en magisk enhörning och en flamingopool m.m. Bli inte förvånad om du tappar både tid och rum inne i denna magiska portal. Aldrig förr har väl en timma gått så fort som här inne.

Milajki´s pop-up kommer finnas i Göteborg på Korsgatan 14 fram till den 13 sep, därefter finns förhoppningar om att konceptet kommer dyka upp på andra platser i världen inom kort.

 

Bildbomb från de olika temabåsen inne på Milajki

Här kommer några av mina bästa foton från vår roliga dag inne på Milajki. Vilken är er favorit? Jag älskar allt!! Man kan väl säga att jag hamnade lite som mitt i min egen drömvärld där jag både fick klä ut mig och fotografera hur mycket jag ville. Det blir inte bättre än så här. Och visst är det coolt att detta stället öppnade först här i Göteborg istället för i en stormetropol som t.ex. Tokyo eller New York. Bäst att passa på.

 

Unicorn Monster IceCream

När tiden gått ut är det dags att släppa in nästa gäng. Då kan man njuta av en Unicorn monsterglass med glitterspray och allt. Finns i flera olika varianter. Känner du att det blev lite för mycket glass finns en mycket speciell träningscykel nära tillhands. Akta så att den inte flyger iväg bara.

Hitta hit: Miljaki, Korsgatan 14, 411 16 Göteborg

2 thoughts on “Milajki Pop-up Göteborg- Stig in i en magisk Poh!rtal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *