Några av världens coolaste bardiskar

Här kommer nu min Topp-10 lista på de mest spektakulära bardiskar jag sett under mina resor och på alla mina besök på temarestauranger runt världen. Dom är allt ifrån skönt stökiga till fantastiskt vackra och fantasifulla!

1. Diamant baren CRAVE BANGKOK

DiamantbarenCraves diamant och bling bling bar är svår att sluta titta på. Kristallampan i taket är den största jag har sett. Är det någon gång man ska beställa en flaska champagne under sin Bangkokvistelse så är det här! Lyx, lyx och åter lyx. Crave ligger på Shukumvit soi 11 på taket av Aloft hotel.

2. Afrikabaren, SHAKA ZULU LONDONafrikabarenShaka Zulu som ligger i området Camden har en enormt vacker Afrika inspirerad bardisk som lyser i rött. Tycker ni bardisken är cool? Då ska ni se resten av restaurangen! Zebramönster mixas med inristningar och statyer av afrikanska djur och infödingar. Drinkarna i baren är tropiska och välgjorda!

3. Dark lolita baren, SUMIRE NO TENMADO TOKYODark LolitabarenDen här lilla mörka baren vars namn Sumire no tenmado översätts till ”dark Lolita” är både min och Tim Burtons favorit barer i Tokyo. Den är skönt knasig och stökig, liten som en tännsticksask och deprimerande mörk med drinknamn på menyn som ladykiller och suicide. Det är ändå min favorit, mer mystiskt än så här blir det inte! Baren ligger inne i Golden Gai och är rätt svår att hitta!

4. Skogsbaren FOREST OF THE FARIYS BARCELONAskogsbarenEl bosc de les fades heter egentligen den här sagobaren som ligger på La Rambla. Sagobar med en förtrollad skog. Bardisken är en stubbe bland alla träden som även har ansikten. Ett måste om man besöker Barcelona!

5.Djungelbaren RAINFOREST LONDONdjungelbarenBardisk med en stor cobra som slingrar sig runt hela disken samt lustiga barstolar med djurrumpor! Man måste bara älska Rainforest café turistfälla eller ej!! Baren ligger i området Piccadilly

6. Hawaiibaren, HAWAIONO KAHALA BARCELONAhawaiibarenBardisken är en mix av kontiki och akvarium. Här blandas och mixas de mest tropiska drinkar man kan tänka sig som serveras i lustiga hawaiiinspirerade drinkglas!

7.Den röda baren ALBATROS TOKYODen röda sammetsbarenDet här är också en minibar inklämd bland alla tändsticksask stora barer i området Golden Gai. Allt inne på Albatross är i rött och stora kristallampor hänger i taket. känns antikt och snobbigt bland alla enkla hak i Golden Gai.

 8.Skrotbaren CHARLIE´SBAR BANGKOK

skrotbarenVid första anblicken kan man först tro att det är en stor hög med skrot som ligger på gatan. Tittar man närmare märker man att skrothögen serverar både kall öl och smarriga tokbilliga drinkar. Charliés bar är en riktig populär streetbar i Sukhumvit.

9.Piratbaren THE HOOK BARCELONAPiratbarenMysigaste haket i Barcelona är den här sköna piratbaren som är så sjukt detaljerad och stämningsfullt inredd. Det finns saker att titta på precis överallt. Skönt stökigt och påkostat här sparar man inte med detaljerna.

10.Mentalsjukhus baren ALCATRAS+ER TOKYOMentalsjukhusbarenSkulle ni våga gå hit? Tokyos kanske mest bisarra bar. Mentalsjukhustema behöver jag säga mer. Restaurangen ligger i  Shibuya.

One thought on “Några av världens coolaste bardiskar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.