På fredag sticker vi till Barcelona!

En underbar ledig vecka väntar! Imorgon jobbar jag min sista dag för den här veckan ombord! Snart är jag ledig en hel vecka. På tisdag ska jag och några kompisar besöka den nya ” App-restaurangen” i Göteborg och på fredag reser jag och David till Barcelona. I´m very very happy!!

14 thoughts on “På fredag sticker vi till Barcelona!

 1. Jag har ett minne av att min mamma gjorde popcorn till oss som vi skulle ha med oss och att de stod och svalnade på vasken. Och att vi hade med oss bilkuddar så vi kom upp lite i sätet, men mer kommer jag inte ihåg. Gör du?

 2. Hejsan!
  du har en super fin blogg måste jag säga verkligen 🙂

  Jag vill tipsa lite om min egna blogg, just nu söker jag folk som gör musik eller som känner någon som skulle vara intresserad av att kanske vara med i ett inlägg i min blogg med sin egen musik 🙂

  Kolla gärna in om du vill 🙂
  Kommer att komma upp massor med skoj snart det kan jag lova 🙂 ..
  http://elinwredh.se

  XoXo
  elin

 3. Vad härligt med en resa till någon varmare plats nu när det är så fruktansvärt kallt och mörkt här hemma! Vad är det för app-restaurang? Jag ska till Gbg på fredag-lördag så vore kul att kolla in det. 😀

  sv: Haha då är vi två. Underbart med Halloween! Lite trist att den är över men då får man väl börja tänka på julen istället. 🙂 Vad hittade du på under Halloween?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.