Packar för en vecka till havs!

Imorgon är det dags för en veckas arbete igen. Värst vad den här ledigheten gick fort. Håller på att packa min väska för en vecka ombord. Under min arbetsvecka kommer jag att skriva om Tokyo igen och ni kommer att få läsa om bla Tsukijis fishmarket med obligatorisk sushi provning samt lite andra godsaker som jag inte skrivit om tidigare. Mina Tokyo upplevelser verkar kanske aldrig riktigt ta slut men det är för att jag hann med att uppleva så mycket under min resa så att det inte fanns tid just då att skriva om allt. Under min arbetsvecka på båten kommer jag dock hinna med att dela med mig lite mer av mina äventyr.

Bäst att inte glömma packa datorn!! Vad ska jag annars göra på rastena!

One thought on “Packar för en vecka till havs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.