Pizza i Asien

Handen på hjärtat så är det inte alltid speciellt gott med pizza i Asien. Klart att det finns undantag men oftast brukar det inte bli speciellt bra. Det kanske är degen eller osten. Eller så är det helt enkelt så att det inte funkar med pizza där.

Hur som helst så finns det ju undantag! Lite otippat åt jag min godaste pizza någonsin på Bali i staden Ubud nu när jag var där i juni månad. Den var inte bara god, utan den bästa jag någonsin smakat. Hur kan det gå ihop? Antar att Asien och pizza kanske bara handlar om att hamna på rätt ställe och att jag bara haft otur innan.

Restaurangen jag åt den här goda pizzan på hette Kebyn och låg mitt inne i Ubud. Bra Pizza tips om ni någon gång åker på en Eat, pray, love resa som både jag och Julia Roberts har gjort!

 

7 thoughts on “Pizza i Asien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.