Strawberry Restaurant, Bali

Som jag berättade i tidigare inlägg så hittade vi ju igår till en jordgubbs odling mitt i ingenstans någonstans på Bali. Där hade dom en helt underbar restauranger där dom serverade jordgubbar till allt. Jag testade deras jorgubbs pizza med jordgubbar,honung,ost och banan. Till detta blev det en nypressad jordgubbs juice. Tänkte först ta en Stawberry nasi goreng men pizzan verkade helt enkelt mer spännande.

Har ingen anning om under vilket tema jag ska sätta den här restaurangen! Under frukttema möjligvis?

Restaurangen har en underbar utsikt över jordgubbs och risfälten. Inte helt fel att sitta här och äta jordgubbspizza och smutta på en jordgubbs juice!!

9 thoughts on “Strawberry Restaurant, Bali

  1. lite annurlunda med jordgubbar på pizza, men det är säkert jättegott, kanske skulle fråga om det i Sverige också, men dom skulle väl tycka att man e konstig då.

  2. Hej jag väntar på mailet du skull skicka, du tycks ha det skönt och det är ju lite lugnade .vilken dag kommer du hem det kan du väl skriva i mailet. Pappa

  3. Åh jag hade älskat den restaurangen! Har ätit pizza med färska jordgubbar på och det var supergott.

    I Bangkok skulle du antingen kunna plugga på Le Cordon Bleau Dusit Culinary School (lite dyrt dock) eller Hotel and Tourism Management på något av universiteten. En vän till mig började på universitetet när hon var 16, så hon hade altså inte gått på gymnasium, men hon kom ändå in. Om man betalar kan man få exact vad man vill, men det kan bero lite på universitetet också. Med dessa alternativ kan du få csn bidrag. Ett annat tips är att plugga Thai. Ett år går på runt 25000 Baht,då pluggar du bara 2 dagar i veckan och får 1-års visa, men det funkar inte med csn. 🙂

  4. Pingback: Tomato Garden, Tokyo | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

  5. Pingback: Månadens temarestaurang | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.