Tomato Garden, Tokyo

Här kommer nu nått för tomat älskaren! 

Tyvärr tillhör jag inte själv den skaran riktigt. Tomat är helt okej men jag vill inte ha den som huvud ingrediens på min tallrik. Men för den som vill det så finns det en speciell tomatrestaurang i Tokyo i området Dogenzaka också kallat Love Hotell Hill som definitivt är värd att besöka.

Här är stället man kan frossa i tomatjuice och tomaträtter av aldrig tidigare skådat slag. Till och med tomat i efterrätten. Som liten skulle jag nog aldrig kunna tänka mig ett värre ställe då jag avskydde både tomat och ketchup över allt annat.(kanske är det så att gallret inne i restaurangen är där av en anledning hmm..)

Tidigare har jag besökt en jordgubbs restaurang på Bali med samma koncept Läs om det besöket HÄR.

5 thoughts on “Tomato Garden, Tokyo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.