The Black Book

SAMSUNG CSCDet skrivs för fullt nu i min svarta lilla bok!

Det är här jag skriver ner alla i nya idéer till bloggen. Alla restaurang och bartips samt min reseplanering. Jag fyller en sån här bok rätt snabbt.

Just nu håller jag på att planera min första riktiga temamiddag hemma.Temat för kvällen är inget mindre en Alice i Underlandet min favorit saga.Det kommer bli fantasifull mat, temadukning och maskeradklädsel. Så himla kul.

Samtidigt håller jag på att planera Halloween.  Även då kommer det bli maskeradklädsel och vi ska besöka två ställen här i Göteborg där det passar skrämmande bra att tillbringa denna kväll. 

Jag har även några temarestauranger att besöka i stan och en julmarknad i slottsmiljö. överhuvudtaget tror jag det blir några riktigt juliga inslag i bloggen längre fram.

Dessutom är det faktiskt bara 1 1/2 månad kvar till vi reser till New York. Så jag har allt lite att pyssla med. Jag blir inte sysslolös för att Dublin resan är slut.

SAMSUNG CSC

 

4 thoughts on “The Black Book

  1. Mycket kul du har på gång! Jag vill verkligen bli bjuden på en halloweenfest i år, brukar för det mesta fixa själv, men på 23 kvadrat – nej det går ju inte så det får nån annan styra upp=) Jag vet precis vad jag ska va, det är bara inbjudan som saknas som sagt haha.

    Och tack för tipset, Iron Fairies, har redan kollat upp det, låter coolt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.