ThunderRoad Café, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Efter våran skrämmande resa med spökbussen känner vi att våra magar kurrar. Det är dags att äta middag. Mitt på Tempel bar hittar vi färgstarka ThunderRoad Café som verkar vara ett kul ställe. På denna Hard Rock liknande restaurang serveras hamburgare och goda stekar. Precis vad vi behöver efter den här kvällen.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCTemat inne på ThunderRoad är en skön mix av motorcyklar, indianer och USA. Restaurangen kallar sig själv för Dublins roligaste temarestaurang.

SAMSUNG CSCINREDNING: Det är en bergsliknande Grand Canyon miljö mixat med Hard Rock Café känsla. Amerikanska flaggan är hissad och frihetsgudinnan hälsar oss välkomna vid entrén. Motorcyklar och indianer står för inredning och stämning. Vissa delar av restaurangen består av Grand Canyon inspirerande bås medans mitten av restaurangen liknar ett stort barnkalas med ballonger. 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMAT & DRYCK:  Menyn påminner om Hard Rocks ganska mycket. Burgare, cesar sallad, chicken wings och stekar. Vi båda valde det sist nämnda med potatismos, smörsteka champinjoner och pepparsås. Inget att klaga på där inte!  Rött vin till detta och kvällen är total. Vill man ha något roligare att dricka finns det en lång drinklista att beställa från.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCGrand Canyon?

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: ThunderRoad Café, 52 Fleet St, Dublin

4 thoughts on “ThunderRoad Café, Dublin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.