Världens bästa roadtrip!

Jag älskar att resa!! Jag lever och andas resor. Resor är mitt liv, min baby, mitt substitut till Bebis, familjeliv och hela kittet. Faktum är att jag är en resa! Ibland har jag lust att sträcka ut handen och kalla mig själv detta namn. Det kan jag ju naturligtvis inte göra, folk skulle skratta ihjäl sig eller tro att jag är konstig. Det gör inget jag försöker bara beskriva mig själv som person med ett ända ord. RESA. Jag är en resa!

Visst är det bekvämt att flyga men ibland saknar jag vår fantastiska roadtrip som vi gjorde för ett år sedan genom Europa. Minns ni?  Vi reste ifrån Göteborg med Stena Danica och sedan körde vi genom hela Europa med slutdestination Barcelona. Det var en fantastisk resa med massor utav frihet. Man kan ju stanna precis vart man vill, när man vill. Möjligheterna är oändliga när man själv får bestämma och det är det bästa med att resa genom Europa med bil.

På vår väg till Barcelona stannade vi i Tyskland och i Paris. På tillbaka vägen blev det stopp i Cannes och i San Tropez , men det mest minnesvärda på vår roadtrip var dagen i Monaco. Jag säger bara håll i hatten vilken dag. Så mycket vackert att titta på så att man nästan får ont i ögonen och då menar jag inte Monacos skönhet enbart. Man kan inte bli annat en bilintresserad när man befinner sIg här. Lyxåken står på rad utanför Monte Carlo och snyggare lack , glamourösa fälgar och sprillans nya fina däck är svårt att finna. Visst blir man lite sugen på att åka runt i det där bilarna en sväng runt Monaco. Nåja vår, bil är rätt fin den också!

Jag rekommenderar alla som funderar på att dra i väg på roadtrip, gör det! Det är blir ett minne för livet och ger en fantastisk frihets känsla. Vi får se när jag beger mig ut på nästa tripp! Det kommer inte dröja länge ! För som jag sa tidigare jag är en resa och framför allt kommer mitt liv alltid förbi en oändlig fantastisk resa!

Man kan färdas genom Europa på olika sätt! Här är en skön lyxlirare vi mötte på vägen.

www.dackia.se

8 thoughts on “Världens bästa roadtrip!

 1. Jag fyllde 26 nyss 🙂 så det börjar bli dags med barn tycker jag.
  Vaddå har du aldrig haft några drömmar om att skaffa barn?

  Ja Stockholm är en fin stad, men skulle aldrig vilja bo i själva Stockholm, men har bott utanför i Vaxholm i tre år, där är det fint! 🙂

  Kram

 2. GUD VAD ROLIGT! Oj, oj, nu blev jag sugen att packa väskan och dra iväg. I somras var jag och kompis på roadtrip, inte sådär långt, men ändå, vi bor i dalarna och körde neråt i Sverige, utan riktig plan, bara åkte dit vi kände för, hamnade långt nere i småland och sådär. I sommar ska vi köra uppåt i stället, med siktet inställt på att bestiga kebnekaise! Som sagt, inte lika storslagen roadtrip som din, men ändå, själva friheten och spänningen i att inte riktigt veta vart man ska – det är härligt! 😀

 3. Shiit! Din blogg var verkligen fin! 🙂 Behöver be dig om en liiiiten tjänst om det går bra, förlåt om du inte gillar det jag ska skriva!

  http://semonieofsweden.blogg.se/2012/may/instagram-haters-anmalda-nu.html#comment – Klicka på länken för att svara på min fråga om du vill:

  Var det rätt av mig att anmäla en användare på Instagram som skrev ”hora” på en av mina bilder? Sjukt tacksam om du kommentera din åsikt!! <3
  Vill bara dubbelkolla att jag gjorde rätt så jag slipper ha dåligt samvete!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *