Moonbar, Bangkok

UPPLEVELSE

Moonbar ligger på 61á våningen på Bayantree och kan få vem som helst att tappa andan. Utsikten den här takbaren bjuder på är helt galen! Man känner sig verkligen närmare månen en någonsin. Det är en av världens coolaste takbarer enligt mig. Bangkok har ju en hel del open air rooftops runt om staden med Sirocco som en stark konkurrent men jag tycker att moonbar är den bästa och pampigaste av dem alla. Vi kommer ofta hit för att titta på utsikten över ett glittrande Bangkok. Det är först när man sitter här bland molnen man upptäcker hur oändligt stor och levande denna stad i mitt hjärta egentligen är.  ( Staden där min man David föddes)

INREDNING OCH MAT

Det roliga är att Moonbar inte liknar någonting annat jag sett innan. Restaurangen är utformad som en båt på toppen och är smalare på vissa ställen en vad man kan tro ,vilket  kan ge lite pirr i magen för den som är höjdkänslig. Vad jag kan säga är att det är en väldigt romantisk miljö här uppe och jag tycker alla som besöker Bangkok ska försöka ta sig hit.

Här kan man njuta av premium grillade stekar eller grillade skaldjur samtidigt som man tittar på stjärnorna. Aldrig har väll grillat smakat så gott!

Moonbar

Adress :Vertigo Restaurant & Moon Bar, Banyan Tree Bangkok Hotel, 61st floor, 21/100 Thanon Sathorn Tai. Area Bangrak & Riverside.

3 thoughts on “Moonbar, Bangkok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.