Cocktail Hour på Sushisamba

UPPLEVELSE

Klockan är slagen för den berömda, obligatoriska cocktail timmen i New York city. Precis som i Sex and the city är vi på väg  till ett dinner party for two på den trendiga restaurangen Sushisamba. Den här Manhattanrestaurang är en het mix av lantinska och japanska influenser.

Humöret är på topp! Jag har verkligen sett fram emot den här kvällen och räknar med att det kommer att bli en sen kväll. Jag bokade bord flera månader i förväg och valde till och med ut vart vi ville sitta i restaurangen.

På väg mot vårt bord går vi förbi de japanska duktiga sushimästarna som arbetar i ett raskt,skickligt tempo. Vi slår oss ner vid vårt bord och njuter en stund av miljön och den avslappnande latino musiken som spelas i bakgrunden. Vi bläddrar i menyn, men jag vet redan vad jag ska beställa!! Jag har kommit hit för de berömda Sambarullarna. Jag beställer in två olika varianter av sambarullar, den första med oxfile och den andra med hummer. De smakar utsökt, särskilt ihop med min grapefrukts martini.

Det blir en lång rolig natt i en av världens bästa storstäder.

FRÅN SERIEN

Sushisamba har figurerat flera gånger i Satc. Mest minnesvärt är kanske avsnittet då Samantha kastar en dirtymartini på en dirty baser (Richard)

 

One thought on “Cocktail Hour på Sushisamba

  1. Pingback: Världens godaste matupplevelser! | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.