Världens godaste matupplevelser!

Som sagt, jag har nu bloggat i ett helt år. Fantasy Dining fyller 1 år den 28 september. Under detta år har jag rest mycket och jag skulle ljuga om jag inte sa att jag har ätit på otroligt många restauranger. ( så är det ju när man reser) Särskilt när det är ens stora intresse. Jag har nu sammanställt en liten lista på mina topp 5 bästa matupplevelser. Just i detta så bortser jag ifrån själva helhets intrycket och går bara på hur välsmakande maten var!

Nummer 1: Vinnaren är restaurangen SushiSamba i New York. 

SushiSamba är en solklar vinnare för mig! Jag har utan tvekan aldrig ätit någonting godare i hela mitt liv. Maten är en mix ifrån Japan och Brasilien. Smakkombinationerna är fantastiska. Sushiälskare som jag är så kan jag garantera att dessa Sambarullar som serveras här inte likar någonting annat. Jag provade en med oxfilé och en med hummer till detta fick jag goda dipp såser och en underbar grapefruktmartini! Oförglömligt!!

SushiSambas hemsida

Nummer 2: På andra plats kommer KU DÉ TA takrestaurangen uppe på Marina Snads bay Hotel i Singapore, Vad ska jag säga oförglömlig anka och oxfilé. Så underbar som bara en riktigt 5-stjärning restaurang kan vara.

HEMSIDA

Nummer 3: DIM T bästa dumplingsrestaurangen i London. Motiveringen är: Jag har ätit på många olika dumplings restauranger i världen men DIM T imponerar med nytänk och underbara smaker. Jag fullkomligt älskade deras dumplings.

HEMSIDA

Nummer 4: På fjärde plats kommer restaurangen Ninja Akasaka i Tokyo.Oförglömlig matupplevelse. Mossgrön anka och sushi a lá ninja style. En restaurang i Tokyo man inte bör missa.

Nummer 5: På femte plats kommer en liten fiskerestaurang i Marseille där vi åt en bouillabais så god så att det ännu vattnats i munnen när jag tänker på den. Tyvärr har jag inget namn på denna restaurang men Marseille är känd för sin goda fisksoppa så chansen på att hitta en lika god Bouillabais i Marseille är mycket stor.

Nummer sex: Havsaborre på Alma Cuba Havanna i west Village i New York är verkligen en smaksentation jag alltid kommer att minnas som en av höjdpunktena i New York.

4 thoughts on “Världens godaste matupplevelser!

  1. Vilka härliga spännande och goda matupplevelser! Ser ut att vara precis i min smak! Skulle väldigt gärna besöka de där ställena! Vi fick den bästa matupplevelsen hittills i våra liv igår! En helt fantastisk restaurang och meny! 9-rätters smakmeny med betoning på fisk med asiatiska smaker. Om du nån gång åker till Island måste du besöka det här stället! Kika på vår blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.