Carlos´n Charlies, Cancun

DSCN1093UPPLEVELSE: Carlos´n Charlies är ett kul familjärt ställe med rykande heta fajitas och iskalla maragaritas. Det är som en blandningen mellan ett stort barnkalas och en studentfest. En fest som fortsätter dag efter dag. Kväll efter kväll..Inte så konstigt att Carlos´n Charlies har blivit mångas favorit hak i Cancun. Ett ställe som stannar i hjärtat.

DSCN1715DSCN1096 MAT & DRYCK: Här finns den riktigt goda Mexikanska köket med allt vad det innebär. Guacamolevagn med hemligt urgamla guacamole recept. Frozen Margaritas langas ut ifrån baren. Gudomligt goda. Letar man efter ett ställe med riktigt god mat och dryck är det hit man ska gå.

DSCN1716

INREDNING: Stökig inredning i Mexikanskstil  / Hardrock café wannabee.  Budskap på väggar och tak. Personalen har roliga t-skirtar med texten keep calm and adopt a Mexican perry.

Personalen sjunger och dansar. Det är obligatoriskt att stå på stolar och bord när man dansar och om någon missat detta visar personalen hur det skall gå till. Ballonger finns också i hela restaurangen där av barnkalaskänslan. Jag får en prinsesskrona fortare än vad jag hinner att blinka så fort jag satt mig vid mitt bord i  restaurangen. Även detta är obligatoriskt tror jag.

DSCN1718
DSCN1717DSCN1750 DSCN1749 DSCN1738 DSCN1761DSCN1741

3 thoughts on “Carlos´n Charlies, Cancun

  1. Åhhhh vad jag vill tillbaka ! Jättebra inlägg om Mexico, blir ju bara så nedrans sugen och nu lär det ju dröja innan vi kommer dit igen 😛
    Jättekul att mina Mexico tips kom till användning ! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.