Cassidy´s Metalbar, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Denna dagen besökte vi en riktigt hård metal & rockbar. Kändes nästan lite som hemma på Rockbaren i Göteborg. Mycket folk med väldigt mixade alternativa stilar och sjukt hög musik. Så som allt ska vara på ett hårdrocks ställe eller hur? Sannerligen inte en plats man tar någon med på första dejten. Vilken tur att jag hade min skinnjacka och  mina converse på mig. Smälte in lite i miljön i alla fall för ingen fråga mig om jag gått fel som dom gjorde en gång då jag besökte rockbaren.. 

SAMSUNG CSCINREDNING: Frankenstein och en elak clown pryder Cassidy´s utsida i stora fönsterrutor. Det är lite så vi hittar den här baren. Redan utanför kan man nämligen ana att det här inte riktigt är en bar som alla andra. Lite halvsunkig är det kanske men det hör ju nästan lite till när det är hårdrockstema. Väggarna pryds av graffiti och bisarra tavlor. 

SAMSUNG CSCPersonligen tycker jag att detta är den coolaste platsen att sitta och hänga med sin öl. Men Alex valde  platsen vid smilegubben!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Cassidy´s ligger i Tempel bar mitt emot KFC.

5 thoughts on “Cassidy´s Metalbar, Dublin

  1. Pingback: Alex & Maria´s Pub & Barrunda i Dublin | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.