Doktor Glas, Göteborg

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Välkommen till stans mysigaste mottagning och vardagsrum. Ett ställe som passar livsnjutaren som handen i handsken. Tyko Gabriel Glas som driver detta fantastiska ställe beskriver sig själv som medicin licentiat född i slutet av 1800-talet….. inbiten ungkarl med smak för det goda i livet. Gärna framför brasan i goda vänners lag med något gott i glaset. 

Som ni kanske vet så har jag besökt många restauranger som har temat sjukhus/apotek. Många av dessa har ju varit väldigt skruvade och mer galna. Doktor Glas är en mer blygsam eller rättare sagt mer stillsam och elegant typ av detta temat. En temabar som kanske inte egentligen vill vara en temabar utan ha lite mer klass. 

SAMSUNG CSC

INREDNING: Doktor Glas bjuder på ett trevligt vardagsrum där man känner sig som hemma. Läderfåtöljer, ulliga plädar och medicinska föremål skapar den perfekta vardagrum/motagnings atmosfären. Restaurangen en trappa upp är elegant och stilig. Nu på sommaren finns även en underbar uteservering för soldyrkaren.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HITTA HIT: Linnégatan 56 Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.