Shabu-shabu restaurang i New York

Misstolka mig inte.!!! Jag älskar naturligtvis New York…..men jag är fortfarande en liten asiat i mitt hjärta!!  Därför är det självklart för mig att leta upp en utav de enstaka shabu -shabu restauranger som finns på Manhattan. Restaurangen heter Shabu Tatsu och ligger i stadsdelen East village. Det finns bara ett tiotal bord här inne så vi hade tur som fick ett utan att ha förbokat.

För en stund glömmer vi nästan helt av att vi är på Manhattan, det känns som att vi är tillbaka i Tokyo igen. Maten är fantastiskt god som den brukar vara!  Det ända som egentligen skiljer den här Shabu-shabu restaurangen ifrån dom vi var på i Tokyo är våra högljuda amerikanska grannar vi bordet bredvid annars är stämningen den samma!

Jag rekommenderar verkligen den här lilla restaurangen!!

3 thoughts on “Shabu-shabu restaurang i New York

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.