The Italian Village Pop-up Market

SAMSUNG CSCDen här veckan har en stor Italiensk Pop-up marknad hållit till på Järntorget i Göteborg. I den provisoriska Italienska byn har det sålts italienska delikatesser, italiensk streetfood, äkta italiensk espresso och lite allt möjligt som hör Italien till.

Vi tog oss en liten promenad med barnvagnen idag för första gången och hamnade plötsligt i Italien. Vilken lyckoträff! Lyckan var stor när vi vandrade runt på den italienska ”farmers-market”  bland ostar, salami, korvar, skinkor och en hel massa street foodvagnar. Solen sken och det luktade mat-os, risotto och nybryggd espresso. Ni kan nog gissa från vilket land middagen för oss blir ikväll. Godaste maten som finns. Härligt att Italien kunde komma till oss den här gången istället för att vi fick komma till Italien.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCPå marknaden fanns också lite krimskrams i form av vackra masker i olika modeller.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC Massa Street food vagnar som krängde risotto, pasta och pizza m.m. Bara att välja och vraka.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCOch kanske bästa av allt, ett stort utbud av italienska desserter och bakverk. I´m in heaven!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCVill ni ha mer information om The Italien Village och var den kommer hålla till i sommar så hittar ni all info på deras facebook-sida.

5 reaktion på “The Italian Village Pop-up Market

  1. Jag ser i texten att ni har varit ute med barnvagnen.
    Ett stort GRATTIS till bebisen!
    För jag antar att bebisen låg i barnvagnen. Eller så tog ni en provtur med barnvagnen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *