Lite om mig!!

Här kommer nu efter önskemål lite information om mig som driver FANTASY DINING-En blogg om temarestauranger & resor.

MITT ARBETE: Jag arbetar i köket på en passagerarfärja. I perioder arbetar jag jätte mycket och när jag är ledig så försöker jag att resa så ofta som möjligt. Mat och dryck är mitt stora intresse och jag är utbildad kock och bartender.

JAG&DAVID: Vi träffades på jobbet ,vi båda jobbade på samma båt. Vi har varit tillsammans i nästan 5 år. David är adopterad ifrån Thailand och hade aldrig varit där innan han träffa mig. Jag tog honom med till Bangkok och blev hans guide i hans egna födelsestad. Tillsammans letade vi upp hans biologiska familj i Bangkok.Vi lyckades med det!!

MINA RESOR: Att jag reser så mycket är en kombination av hårt arbete och att jag helt enkelt har bestämt mig för att resa är det jag ska göra. Jag sätter resorna framför allt annat och är egentligen inte intresserad av så mycket annat. Jag vill inte ha barn jag vill inta ha hus o.s.v. Jag vill bara resa ..

DRÖMMAR: Jag drömmer om att bo och leva i ett asiatiskt land eftersom jag känner att jag hör hemma där. Bangkok och Tokyo är favorit städerna.

MÅL: Målet med min blogg är att inspirera andra att resa och uppleva saker. Jag vill visa att inget är omöjligt om man vill det tillräckligt mycket. Det har alltid varit min filosofi.

MIN ÅLDER:  That´s a secret i never tell……

 

9 thoughts on “Lite om mig!!

  1. Tack! Intressant att få lite info! Vi prioriterar också resandet före mycket annat. Ibland undrar folk hur man kan resa så mycket, men vi väljer till exempel att inte flytta till hus, inte skaffa sommarstuga, inte skaffa några gemensamma barn osv… vi reser! 🙂

  2. Åh himla kul att veta! Håller med ang. resorna, så fort jag gått ut gymnasiet nu till sommaren så kommer jag jobba allt vad jag kan för att kunna resa!! Har så många platser som jag vill besöka och det kommer jag prioritera innan hus, barn osv 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.