Lunch på Yokohama

Nu är jag äntligen hemma igen. Är ledig en hel vecka och detta är första dagen på ledigheten. Har fixat ett viktigt ärende och efter det kom David och mötte mig och vi  åt lunch på Yokohama på andra långgatan. För en stund vara vi tillbaka i Japan igen. Jag behöver känna den känslan ibland för att inte sakna asien allt för mycket.

Yokohama serverar både sushi och japanska varmrätter. Jag hade tänkt äta sushi men efter att ha studerat menyn en stund blev jag sugen på att testa någonting nytt istället. Det blev en nudelsoppa med oxkött och grönsaker. Det var super god. Yokohama har också rättigheter så hit ska jag absolut göra ett besök igen så att jag kan testa mer utav deras japanska varmrätter. Kul att dom inte bara har sushi.

Man kan sitta i mysiga bås med låga bord ( I like!!)

One thought on “Lunch på Yokohama

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.