Lyssna på min medverkan i podden Prosecco O´Clock

I början av veckan tog jag ett stort kliv ut från min normala ”comfort zone” och gjorde debut i både hörbar och synlig form. Jag medverkade nämligen för första gången i ett poddavsnitt som dessutom även spelades in och går att se på youtube. Podden som jag var med i heter Prosecco O’ Clock och består av den fantastiska duon Hanna Khazrai & Moa Malan och produceras av Dark Duck Studios.

 

Om Prosecco O´Clock

Första gången jag lyssnade på Prosecco O´Clock så fastnade jag direkt för den härliga jargongen mellan vännerna Hanna & Moa. I podden delar tjejerna öppenhjärtigt med sig av sina liv och erfarenheter på ett rappt och underhållande sätt som ibland är allt annat än PK. Det är som att vara med på en intim tjejmiddag där man får smyglyssna på alla roliga detaljer. Podden passar lika bra som underhållning på tåget eller bussen som när man sitter ensam hemma en fredagkväll i soffan med ett glas prosecco. Det sistnämnda är lite extra passande eftersom tjejerna har som tradition att testa en ny prosecco i varje avsnitt som presenteras och dessutom betygsätts. Förutom att prata om sina egna liv och proseccobubblor bjuder Hanna & Moa in spännande gäster att medverka i podden. Ämnena varierar stort och kan handla om allt från relationsdilemman och bekräftelsebehov till drag queens och Tinder.

 

Fantasy Dining + Prosecco O´Clock

 

Jag blev inbjuden som gäst till Prosecco O´Clock för att prata om mina annorlunda temaresor och mitt stora intresse för att besöka temarestauranger. Det blev snack om allt från att äta middag på den bisarra toalettrestaurangen ”Modern Toilet” i Taiwan till att fira Halloween på Draculas slott i Transsylvanien. Jag fick också chansen att tipsa om några roliga och annorlunda restaurangupplevelser som man kan hitta på närmare håll som t.ex i Göteborg och Stockholm.

Tiden gick väldigt snabbt och helt plötsligt var programmet slut. Jag insåg att jag bara hunnit berätta en liten bråkdel om ämnet som ligger mig så varmt om hjärtat och har förståss massvis med mer tips på lager. Den här gången blev det mycket fokus på mina mest udda temaresor men vill tillägga att långt ifrån alla mina resor är riktigt så extrema.

Det var väldigt roligt att få medverka i podden och jag tror att jag för en liten stund glömde bort att jag både blev inspelad och filmad. Det var som att jag plötsligt var med på den där tjejmiddagen och blev en liten del av den. Jag vill säga tusen tack till Prosecco O´Clock samt Dark Duck Studios för att jag fick vara med och prata om det roligaste jag vet i hela världen. Jag hoppas att vi ses snart igen.

Här kan ni lyssna & se på avsnittet

Youtube- Avsnitt 27 Fantasy Dining

Podbean – Avsnitt 27 Fantasy Dining

Sportify – Avsnitt 27 Fantasy Dining

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *