Magasin 11, Göteborg

Magasin 11 göteborgUPPLEVELSE: Jag som trodde jag var klar med ”retrotema” för den här veckan, så var inte fallet! Inte visste jag att det fanns ännu en liten oupptäckt pärla i staden. Magasin 11 är en liten kitschig inredningsbutik och café i 50-tals retrostil. Här finns massor av retroprylar att köpa och en trappa upp finns en liten caféhörna där man kan avnjuta varma drycker och milkshakes!

skyltfönster skyltfönster 2DRYCKER:  En trappa upp kan man slå sig ner i polkagrisfärgade bilsäten. Det finns en handskriven milkshakesmeny på väggen. Förutom smarriga milkshakes finns det vanliga utbudet av varma drycker som kaffe, te och varm choklad.

cafévarma dryckerMilkshakes menyBUTIK: Det finns en hel del roliga och udda retroprylar att handla här. Allt ifrån söta burkar till lampskärmar och kylskåp i gammaldags stil. Rolig och udda butik för den som tröttnat på vanliga inredningsbutiker!

retro50-tals butikrolig shopping GöteborgcafédelenEtt retro caféHITTA HIT: Magasins gatan 11, Göteborg

27 thoughts on “Magasin 11, Göteborg

  1. Ja, jag brukar ju tidsinställa alla luckor i förväg men missade det totalt!

    haha oj, komma precis efter en som varit med i tv är inte illa, säger jag bara 😀 Jag kommer rösta för fullt på dig fram till 10 januari 😀 Kanske till och med säger åt mina läsare att göra det också, om jag kommer ihåg 😀 nej fy fasen vad kul om du kan lyckas vinna 😀

  2. SV: Ja det går nog bra, tror jag 🙂 Annars kanske jag rentav får med mig någon, haha 🙂 Jag får ju iallafall resan betald så det är ju positivt 😀

    Men åh, det var ju värdelöst :((( din blogg ÄR ju en reseblogg. 😮 Det stod aldrig att man inte fick ge tips om restauranger 😉 haha. Nej men vad tråkigt. Dom är dumma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.