Mina resäventyr!

Ni har väl inte missat att läsa om mina resäventyr! Här kommer lite snabblänkar till olika destinationer jag skrivit om under året. Här finner ni massor av tips om restauranger, barer ,shopping och utflykter!! Ni får ta del av det jag älskar med att resa!!

TOKYOTokyo

STORSTADSMETROPOL OCH GALNA TEMARESTAURANG BESÖK Läs här om min galna resa till en av världens coolaste storstäder Tokyo. Jag delar med mig av galna temarestaurang besök, karaokeklubbar, marknader, shopping och tempelbesök. Ni får veta allt som är värt att veta om min favoritstad Tokyo.

Alice in wonderland TokyoSINGAPORESingaporeSTORSTAD OCH SOLSKEN

Singapore är en av Asiens hetaste storstäder. Tur att vi hade tillgång till pool på ett av världen coolaste hotell Marina Sands Bay. Läs här !

NEW YORKBakelser a lá New YorkTHE CITY THAT NEVER SLEEPES!

Följ med mig till New York. Jag visar allt som jag älskar med staden allt från de bästa restauranger och barerna till bästa shoppingen.

New York

BARCELONABarcelona barerROLIGA BARRUNDOR I BARCELONA

Barcelonas uteliv är helt fantastisk. Jag visar vägen till helt otroliga temabarer som gömmer sig i staden. Läs om mitt Barcelona äventyr här!

BANGKOKBangkokMITT HJÄRTAS STAD

Följ med mig hem till Bangkok. Staden där mitt hjärta bor. Jag visar både det moderna storstads livet och det enkla vardagliga thailivet. Läs här!

smak av Thailand

LONDONlondonDJUNGELBARER OCH SHOPPING

Läs om vår roliga weekend i London då vi shoppade på dagarna och gick på roliga temabarer på kvällarna. En riktigt lyckad weekend för en billig peng. Läs här!

BALIUBUD BALIRESA SOM ENSAM TJEJ I ETT FRÄMMANDE LAND!

I Juni månad packade jag min väska och gav mig ut på ett äventyr på egen hand. I Julia Roberts fotspår reste jag till konstnärsbyn Ubud som ligger på Bali i Indonesien. Det var en spännande och annorlunda resa som jag kommer att minnas hela livet! Läs här!

BaliMonkey ForestMONACOCasino i MonacoROADTRIPP

Följ med på en roadtripp där vi besöker bla Monaco, San Tropez, Cannes, Paris och Barcelona. Läs här!

Mer resguider finner ni i mina kategorier!!

26 thoughts on “Mina resäventyr!

  1. Gud , vad du reser! Ser helt underbart ut.. Även om jag nog inte vågat bada i den där poolen i Singapore 😉
    Svar: Vad typiskt! Men du får som du säger göra dig fin i håret när du är hemma igen.

    Ha en fin jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.