Temarestauranger i Bangkok

Temarestauranger BangkokMed största sannolikhet kommer jag att leta rätt på alla temarestauranger som finns i Bangkok. Jag ska finkamma staden på speciella restauranger och barer. Redan nu vet jag att det finns en del! Här kommer en liten lista på temarestauranger jag kommer att besöka under min månad i Bangkok.

  • Hajime Robot Restaurang- Robottema
  • DID-Dine in the dark- Blindtema middag i totalt mörker
  • Cabbage & Condoms- Kondom museum och restaurang
  • Ironfairys- Sagotema
  • Face-Restaurang och spa med unik inredning, djungeltema
  • V8 Dinner- Retrorestaurang
  • Ninja Heros- Ninjatema
  • China House- 30-tals tema

Jag kommer säkert hitta fler under resandets gång, det brukar jag göra!

22 thoughts on “Temarestauranger i Bangkok

  1. Varje gång jag går in här på din blogg och läser om alla fantastiska ställen så börjar ja grubbla över varför det finns så få temarestauranger här i sverige. Eller ja det kanske finns en del, men inte i varje stad. Fråga om dom vill flytta hit (kanske till karlstad) och öppna restauranger haha 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.