Annorlunda restauranger i Göteborg

Läs gärna mina nyare uppdaterade inlägg om de senaste restaurangerna som öppnat i Göteborg 2018. Välkommen in i mitt Göteborgsarkiv. Läs också- 5 unika & annorlunda cafékoncept i Göteborg.

Som ni vet så är det ju min stora passion att besöka olika temarestauranger eller konceptrestauranger som vi oftast kallar dem i Sverige. De mest annorlunda och knasigaste temarestaurangerna finner man i Japan.

I min hemstad Göteborg har jag finkammat staden i jakt efter annorlunda restauranger. Till min stora glädje så börjar det bli mer och mer populärt med annorlunda restaurangupplevelser. Nya restauranger poppar upp hela tiden. I mitt göteborgsarkiv  finner ni uppdaterad information om de senaste restaurangerna i Göteborg.

Här är min lista på annorlunda och spännande restaurangerna i Göteborg. Skriv upp och besök nästa gång ni ska ut och äta.

Puta MadreLäs om besöket härSAMSUNG CSC

Moon Thai Kitchen- Läs härSAMSUNG CSC

Steampunk Bar & Restaurang- Läs här och här

SAMSUNG CSC

Dorsia- Läs här

SAMSUNG CSC

Simba- Läs härimage3

TosoLänk till tidigare inläggSAMSUNG CSC

Kontiki Läs här

SAMSUNG CSC

Amuse BarSAMSUNG CSC

En reaktion på “Annorlunda restauranger i Göteborg

  1. Planerar ett besök i Göteborg för en weekend. Kul att du har lite tips på roliga ställen i din hemstad. Måste nog besöka några av ställena när jag kommer dit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *