Mina favorit temarestauranger

När jag startade den här bloggen för 5 månader sedan var tanken först att den bara skulle handla om alla fantastiska och udda temarestauranger i världen som jag har varit på! Jag hade så mycket inspiration med mig ifrån bla Japan, Singapore och New York som jag ville dela med mig av! Efter ett tag insåg jag dock att jag ville skriva och dela med mig av alla mina resor också! Nu har Fantasy dining blivit en riktig resa blogg där man kan hitta information om allt ifrån restauranger, barer, klubbar till utflykter, shopping och hotelltips.

Men själva nischen på den här bloggen är  fortfarande udda restaurangbesök. I april när jag reser tillbaka till Tokyo så kommer den tråden tas upp mycket mer. Jag har ett trettio-tal temarestauranger på min lista som ska besökas under min Tokyoresa. Det ena stället mer galnare än det andra. Vänta ni bara!

Så länge vill jag bara påminna om några av de temarestauranger jag redan besökt och skrivit om. Ifall ni missat detta! Här är några av mina favoriter.

VAMPIRE CAFÉGillar man vampyrer, röd sammet och begravningsmusik så är Vampire café ”the place too be” Läs mer genom att klicka på länken nedanför. Klicka här för att läsa om Vampire café

ALICE IN WONDERLAND Förtrollad mat, förtrollande miljö. Ett besök på Alice är som att kliva rakt in i en saga. Läs mer här

RAINFOREST CAFÉInte alla som vet att det finns en djungel mitt i centrala London. Läs mer om Rainforest här

KWAII KOHII MADECAFÉSpännande besök på ett maidcafé i Singapore. Läs mer här!

ALCATRAZ+ERFör den som vågar sig på det riktigt bisarra kan mentalsjukhus/fängelse temarestaurangen vara nått! Läs mer här!

PRINCESS HEARTBesök en magisk värld och förverkliga alla rosa prinsessdrömmar du kan tänkas ha. Läs mer här

CABBAGE&CONDOMSBlandning mellan en restaurang och ett kondom museum.Lika udda som det låter! Läs mer här!

THE LUCKUP!Rädd för att bli inspärrad i ett spökhus! Då rekommenderar jag varmt att inte besöka the Luckup! Läs mer om mitt besök på Luckup här.

HAJIME ROBOT RESTAURANTBli serverad av robotar. Läs mer här!

 

Här var några av mina absoluta favorit temarestauranger men jag har många, många fler på lager.

9 thoughts on “Mina favorit temarestauranger

  1. Vilka roliga annorlunda ställen! Det slår ju det mesta! Vi har varit på några restauranger med cool inredning och lite speciella teman i Kiev. Det mest intressanta i restaurangväg som vi har inplanerat just nu är en restaurang i Nairobi som specialiserat sig på att servera vilda afrikanska djur. Har fått tips om att krokodilen där ska vara god! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.